Son İçerikler

GTA 6 İnceleme Ve Sistem Gereksinimleri

Benzer Konular


GTA 6 için geri sayım hızla devam ediyor. Oyun resmen tanıtılmadı ama resmi olarak geliştirme süreci başladı. Yeni oyun için detaylı tanıtımın ne zaman yapılacağı merakla beklenirken, bir yandan da GTA 6 sistem gereksinimleri nasıl olacak sorusu gündeme geliyor.


Zira GTA 5 bu konuda bir dönüm noktası olarak değerlendirilmişti. Uzunca bir süre bilgisayarlarda “GTA 5’i kaldırır!” ifadesi bir satış stratejisi olarak kullanıldı. Şimdi benzeri bir durumun GTA 6 için geçerli olması bekleniyor. Haliyle yeni GTA’nın isteyeceği sistem gereksinimleri, PC dünyası için de önem arz ediyor ve merakla bekleniyor. Peki oyunun sistem gereksinimleri nasıl olacak?

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

Başta söylediğimiz gibi oyun henüz resmi olarak tanıtılmadı. Sadece ön duyuru yapıldı. Bu nedenle resmi olarak GTA 6 sistem gereksinimleri açıklanmış değil. Fakat oyunun yapısı, bu zamana kadar gelen sızıntılar ve sektör otoriteleri tarafından yapılan yorumlarla beraber tahmini bazı gereksinimlerin ortaya çıkarıldığını söyleyebiliriz. Biz de bu tahmini sistem gereksinimleri üzerinden bir değerlendirme yapacağız ve minimum ile önerilen sistem gereksinimlerini tek başlık altında toplayacağız.




GTA 6 Minimum Gereksinimler

İşlemci: Intel Core i5 – 6600 3.2 GHz ya da AMD Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 1050 Ti ya da AMD Radeon R9 390
RAM: 8 GB
Depolama: 100 GB
DirectX: Versiyon 11
İşletim Sistemi: Windows 10 ve üzeri
İlave Notlar: SSD depolama birimi tercih edilen depolama birimi olacak. Minimum sistem gereksinimlerinde yüksek görüntü ayarlarında 720p/30 fps değeri.


GTA 6 Önerilen Gereksinimler

İşlemci: AMD Ryzen R5 3600 ya da Intel Core i5-10500 6 çekirdek 3.10 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 1070, Intel Arc A750 ya da AMD Radeon RX 5700XT
RAM: 16 GB
DirectX: Versiyon 12
Depolama Alanı: 100 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 ve üzeri
İlave Notlar: SSD depolama birimi. Yüksek kaliteli görüntü ayarlarında 1080p / 60 fps,





GTA 6 sistem gereksinimleri için beklentiler bunlar. Biz yine uyarımızı da hatırlatalım. Sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanmadı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar