Son İçerikler

Far Cry 6 Hileleri

Benzer Konular


 


Oyuncuların düşman ana hatlarını ve eşya alımlarını görmelerini sağlayan Far Cry 6 hileleri var. Bu, düşmanları ve etkileşimli nesneleri tespit etmeyi kolaylaştırır.

Oyunun erişilebilirlik seçenekleri öncelikle engelli insanlara yardım etmeyi hedefliyor olsa bile, ayrıca Far Cry 6’yı kolaylaştırmak ve hileleri açmak için kullanılır.

 

TÜM FAR CRY 6 HİLELERİ




CryGelişmiş Vizyon – Düşmanlar Düşman savaşçıların çevresini belirlemek için Görüş menüsündeki “Düşman Anahattı” seçeneğini etkinleştirin. Bu onların fark edilmesini çok daha kolay hale getirir. Ayrıca vesikalık çekimleri sıraya koymayı da kolaylaştırır.

Gelişmiş Vizyon – Manyetikler Daha kolay alabileceğiniz eşyaları görmek için Vizyon menüsündeki “Alım Anahattı” seçeneğini etkinleştirin. Bu, oyuncunun toplayabileceği ortamdaki tüm nesneleri vurgulayacaktır. Bu, koleksiyon ve cephane de dahil olmak üzere bir bölgedeki tüm eşyaları alma şansınızı büyük ölçüde artıracaktır.

Reticle Sway’i devre dışı bırakVizyon seçenekleri altında Reticle Sway’i kapatarak nişan almayı kolaylaştırın. Bu, çekimleri sıraya koymayı kolaylaştıracaktır.

Otomatik nişan alma“Amacını Kilitle”yi etkinleştirmek ve Görüş menüsünde “Kilitlenme Süresini” 100’e ayarlamak gibi nişan alma yardımları, düşmanları görüş alanınızda tutmayı çok daha kolay hale getirecektir.

Sabit Kamera Çok sayıda patlamanın olduğu araba kovalamacaları ve silahlı çatışmalar gibi yoğun karşılaşmalarda görmeyi kolaylaştırmak için Görüş menüsünde “Kamera Sarsıntıları”nı devre dışı bırakın.

Zehir ve Sarhoş etkilerine karşı BağışıklıkVizyon menüsündeki efektleri devre dışı bırakmak, karakterlerinizin zehirlendiği veya sarhoş olduğu durumlarla başa çıkmayı çok daha kolay hale getirecektir.


farcr6hile,farcry6,far,cry,6,far cry 6 hile ,far cry 6 şifreler,far cry 6 hileleri,far cry6 ,full oyun hileleri, fullhile,trainer ,far cry 7 hile,

Yorum Gönder

0 Yorumlar