Son İçerikler

ETS 2 %100 Save Dosyası (1.48) Full & Bitirilmiş 2023

Benzer Konular




ETS 2 Save Dosyalarının ÖzellikleriDLC’siz Save
Tüm Galeriler Açık Save
Hileli Save
Paralı Save
Multiplayer yani online, çevrim içi save
2023 yılının en güncel ETS 2 Save
ETS 2 Save dosyaları ETS 2 1.48 sürümünde test edilmiştir, sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
ETS 2 Save Dosyası Nereye Atılır?

Şimdi öncelikle ETS 2 Save dosyası için aşağıda bulunan indirme bağlantısını kullanarak, bilgisayarınıza ETS 2 bitirilmiş save .zip dosyasını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ardından yapacağımız işlemleri hemen altta bulunan görselli rehberi takip ederek, orada bulunan adımları uygulayarak ETS 2 hazır save‘inizi kurabilirsiniz.


Öncelikle yukarıdaki bağlantılardan dilediğiniz ETS 2 save dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Bu dosyaları indirdikten sonra bunları dilerseniz klasöre çıkartın dilerseniz de direkt olarak içeride bulunan klasörü, altta belirtilen dizine atın.
Dosyamızı indirdikten ve eriştikten sonra yapmamız gereken işlem ETS 2’nin kayıtlarının yer aldığı dizine gitmek olacaktır. Bunun için de Belgeler klasörüne gidiyoruz. Bunun için Windows’un arama kısmına “Belgeler” yazmanız yeterli olacaktır.
Burada bulunan Euro Truck Simulator 2 klasörünün içine giriyoruz.
Ardından yine ETS 2’nin klasörünün içerisinde bulunan “profiles” dosyasına giriyoruz.
Bu klasörün içerisinde eğer önceden oynadıysanız, önceki save’lerinizin klasörleri yer alacaktır. Dilerseniz bunları silin, “yok benim için önemli l*n, benim için önemli l*n” diyorsanız, bırakın kalsın.
Bu “profiles” klasörünün içerisine, yukarıda indirmiş olduğunuz dosyanın içerisinde bulunan değişik isimli klasörü atmanız, save kurulumu için yeterli olacaktır. Böylece ETS 2 save dosyası nereye atılır sorunuza güzel bir cevap verdiğimizi düşünüyorum.



Önerim olan save dosyasının görüntüsü:



 fulloyunhileleri
İNDİR
euro,track,euro track 2, ets 2 , ets2 save , euro track 2 save , euro track 2 full hali, ets 2 bitirilmiş , ets2 2023

Yorum Gönder

0 Yorumlar